WIE ZIJN WIJ?

 

Wij zijn Erna en Mabel en vriendinnen sinds onze jeugd.

Samen hebben wij het onderwijs doorlopen in Den Haag en zijn toen uitgewaaierd over het land. Uiteindelijk zijn we neergestreken nabij Utrecht en daar wonen we beiden met onze gezinnen en met veel plezier. En uiteraard niet te ver rijden bij elkaar vandaan.

Beiden hebben wij ook een baan, en hebben het op een prettige manier druk.

In 2019 zijn wij namelijk ons eerste bedrijf gestart HartenTroost, een website en webwinkel voor (ex-) kankerpatienten en hun naasten. Omdat wij opeens te maken kregen met kanker en anderen wilden helpen om hun weg te vinden.

 

Vanuit HartenTroost ontstond de samenwerking met ZOZ Sieraden van Pieternel. Toen Pieternel eind 2022 aangaf dat zij wilde stoppen en haar bedrijf graag wilde overdragen, zijn wij in gesprek geraakt.

Wij hebben de fijne kneepjes van het vak van haar geleerd. En ontdekten al snel dat wij erg gelukkig werden van het maken van mooie en orginele sieraden. Maar ook met het samenstellen van een eigen Collectie.

ZOZ Sieraden is een nieuwe koers ingeslagen en wij genieten dagelijks van ons mooie tweede bedrijf, ZOZ Sieraden!

Met veel plezier laten we ZOZ Sieraden groeien en ontwikkelen. ZOZ Sieraden geeft ons zeer veel inspiratie en energie. Hopelijk krijgen jullie dat ook van onze sieraden, accessoires en tassen. 

Liefs Erna & Mabel

 

© 2018 - 2024 ZOZSIERADEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel